Udice

Udice za pecanje služe da zakače ribu, kada riba zagrize ili proguta mamac. Sve udice se proizvode od metala i spadaju u napouzdaniji deo ribolovačkog pribora. Ima ih jako različitih vrsta, oblika, veličina i tipova. Ako ste početnik, kupovina ribolovačke opreme može biti uzbudljiva ali i prilično konfuzna. Postoje brojni štapovi za pecanje, varalice, mašinice, najloni i još puno pribora koje možete pronaći na tržištu – da ne spominjemo da svaki ima svoje jedinstvene karakteristike prema nameni ali i za poboljšanje iskustva.

Kako bismo vam obezbedili samo najbolje od najboljeg ali i samo zaista provereno i korisno, u nastavku ćete pronaći ono što gotovo svi ribolovci imaju u svom arsenalu, tako da možete imati bolju predstavu o tome kako pecanje funkcioniše i šta vam je potrebno za početak.

Ribolovačka oprema - udice

vestacke musice
Najloni

Veštačke mušice

Veštačke mušice Veštački mamci se u osnovi dele na veštačke mušice i varalice. Ribolov veštačkim mamcima je pravi sportski ribolov, pre svega zbog toga što

udice za pecanje
Oprema za pecanje

Udice za pecanje

Posedovanje svih pravih mamaca i pribora za pecanje je od suštinskog značaja da biste maksimalno iskoristili svoje vreme na vodi. Udice za pecanje su jedan od najvažnijih delova pribora za pecanje nakon samog štapa.

strune za pecanje
Najloni

Strune za pecanje

Strune za pecanje, odnosno najloni, su svakako u kompletu sa udicama vitalan deo ribolovačke opreme. Bez njih, pecanje je gotovo nemoguće. Sve o strunama u nastavku.

delovi udice za ribolov
Udice, olova, hranilice

Delovi udice za ribolov

Delovi udice za ribolov Koje udice za ribolov su najbolje i koja vam je potrebna? Ukoliko niste sigurni koju udicu izabrati i koja vam je

ribolovci srbije

Kako bismo vam obezbedili samo najbolje od najboljeg ali i samo zaista provereno i korisno, u nastavku možete kupiti svu opremu.