Politika privatnosti i uslovi korišćenja

Veze prema drugim sajtovima

Sajt ribolovci.rs sadrži veze prema drugim web stranicama. Ako kliknete vezu druge strane, bićete usmereni na tu web-lokaciju. Ovaj sajt nema kontrolu i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti, praksu web stranica ili usluga treće strane.

Podaci o korišćenju

Podaci o korišćenju mogu da obuhvataju informacije kao što su adresa Internet protokola Vašeg uređaja (npr. IP adresa), tip pretraživača, verzija pretraživača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum Vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama, jedinstveni uređaj identifikatore i druge dijagnostičke podatke.

Gugl analitika – podaci

Google analitika je usluga koju nudi Google i koja prati i izveštava o saobraćaju na sajtz. Google koristi prikupljene podatke za praćenje korišćenja. Ovi podaci se dele sa drugim Google uslugama. Google može da koristi prikupljene podatke da personalizuje oglase sopstvene reklamne mreže.

Možete da onemogućite da svoju aktivnost na usluzi učinite nedostupnom Google analitici tako što ćete instalirati dodatak za pregledač za onemogućavanje Google analitike. Dodatak sprečava JavaScript Google analitike (ga.js, analitics.js i dc.js) da deli informacije sa Google analitikom o aktivnostima poseta.

Za više informacija o praksi privatnosti Google-a, posetite stranicu na sledećem linku.

Email marketing – podaci

Možemo da koristimo Vaše lične podatke da bismo Vas kontaktirali sa biltenima, marketinškim ili promotivnim materijalima, novim postovima i uslugama, ili drugim informacijama koje bi Vas mogle zanimati. Možete da odustanete od primanja bilo koje ili svih ovih komunikacija tako što ćete nas kontaktirati.