Pronađi svoje mesto za kampovanje

Ponekad se najbolji odmor i avantura mogu organizovati na samo par kilometara od mesta gde živite ili na sat – dva vožnje,  a da toga niste ni svesni. Postoji mnogo načina na koje možete planirati kampovanje i pecanje bez potrebe da istražujete satima ili danima. Na ovoj stranici očekuje vas lista mesta za kapovanje u Srbiji i regionu, pomoću koje možete naći ono što lično vama najviše odgovara.

Kampovanje Srbija

kampovanje zasavica

Kamp Zasavica

Sremska Mitrovica

Na 80 kilometara od glavnog grada i samo 60 od Novog Sada, nalazi se najmoderniji i najbolje opremljen kamp Zasavica. 42 kamp parcele, 350 metara od centra rezervata.

kamp filipov breg

Kamp Filipov breg

Nova Varoš

Kamp sa najlepšim pogledom koji možete priuštiti sebi – pogled na Zlatarsko jezero. 20 kamp parcela za šatore sa kompletnom pratećom infrastrukturom. Mesto za uživanje.

tiski kej kamp

Kamp Gradište

Novi Bečej

Kamping odmorište i marina „Gradište“ nalazi se u Novom Bečeju, na 63. kilometru leve obale Tise. 184 priveza za plovila i 60 kamping mesta sa priključcima za struju i vodu.

kamp drina

Kamp Drina

Crnča

Auto kamp Drina svojim kamperima i gostima nudi sve što je potrebno za jedan miran prijatan i nezaboravan boravak.

kamp budzak apatin

Camping Apatin

Apatin

Kamp Apatin se nalazi u neposrednoj blizini Dunava, i nudi mnoštvo opcija za šetnju, pecanje ili vožnju čamcem.

kamp čenej

Salaš Farma 47

Čenej

Objekat Camp Salaš Farma 47 Čenej nudi mesta za kamp-prikolice i restoran. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama.

Kampovanje BIH

rafting tarom

Rafting Kamp Stari Dud

Foča, BIH

Rafting kamp Stari Dud nudi uslugu najma bicikala i privatnu plažu, a svi gosti mogu ići u ribolov jer se on nalazi na samoj obali. 

drina 2

Camping Drina

Foča, BIH

Kamp Drina u Foči pruža pogled na reku, smeštaj, vrt, terasu, restoran, bar i sadržaje za vodene sportove – kanu.

rafting

Tara Kamp Highlander

Bastasi, BIH

Kamp Highlander u Foči, u kom možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, uključujući biciklizam, ribolov i planinarenje.

Kampovanje Crna Gora

kamp kotor

Bigova Glamping šatori

Bigovo, Kotor, CG

Objekat Bigova Glamping se nalazi u Kotoru, na samo 10 km od kotorske Sat-kule. U ponudi je smeštaj pored plaže sa barom i besplatnim WiFi.

kamp ulcinj

MCM Camping

Ulcinj, CG

Kamp MCM se nalazi na Velikoj plaži u Ulcinju, na oko 8 km od Starog grada Ulcinja. Besplatan bežični internet dostupan je u celom kampu. 

kamp podgorica

Kamp Titograd

Podgorica, CG

Auto kamp Titograd se nalazi u Podgorici, na po 7 km od Turskog kupatila i Prirodnjačkog muzeja. U ponudi su sobe i mesta za kampere.