Pronađi svoje mesto za kampovanje

Ponekad se najbolji odmor i avantura mogu organizovati na samo par kilometara od mesta gde živite ili na sat – dva vožnje,  a da toga niste ni svesni. Postoji mnogo načina na koje možete planirati kampovanje i pecanje bez potrebe da istražujete satima ili danima. Na ovoj stranici očekuje vas lista mesta za kapovanje u Srbiji i regionu, pomoću koje možete naći ono što lično vama najviše odgovara.

Kampovanje i kampovi u Srbiji

kamp oaza

Kamp Oaza

Bela Crkva

Kamping odmorište Oaza – Kamp Bela Crkva, nalazi se na Vračevgajskom jezeru, pored glavnog puta Beograd – Bela Crkva. Sam kamp o prostire se na 8200 kvadratnih metara, sa plažom koja je 300m idelna za ribolov.

kamp filipov breg

Kamp Filipov breg

Nova Varoš

Kamp sa najlepšim pogledom koji možete priuštiti sebi – pogled na Zlatarsko jezero. 20 kamp parcela za šatore sa kompletnom pratećom infrastrukturom. Mesto za uživanje.

tiski kej kamp

Kamp Gradište

Novi Bečej

Kamping odmorište i marina „Gradište“ nalazi se u Novom Bečeju, na 63. kilometru leve obale Tise. 184 priveza za plovila i 60 kamping mesta sa priključcima za struju i vodu.

kamp drina

Kamp Drina

Crnča

Auto kamp Drina svojim kamperima i gostima nudi sve što je potrebno za jedan miran prijatan i nezaboravan boravak.

kamp budzak apatin

Camping Apatin

Apatin

Kamp Apatin se nalazi u neposrednoj blizini Dunava, i nudi mnoštvo opcija za šetnju, pecanje ili vožnju čamcem.

kamp čenej

Salaš Farma 47

Čenej

Objekat Camp Salaš Farma 47 Čenej nudi mesta za kamp-prikolice i restoran. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama.

Kampovanje BIH

rafting tarom

Rafting Kamp Stari Dud

Foča, BIH

Rafting kamp Stari Dud nudi uslugu najma bicikala i privatnu plažu, a svi gosti mogu ići u ribolov jer se on nalazi na samoj obali. 

drina

Camping Drina

Foča, BIH

Kamp Drina u Foči pruža pogled na reku, smeštaj, vrt, terasu, restoran, bar i sadržaje za vodene sportove – kanu.

rafting

Tara Kamp Highlander

Bastasi, BIH

Kamp Highlander u Foči, u kom možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, uključujući biciklizam, ribolov i planinarenje.

Kampovanje i kampovi Crna Gora

kamp kotor

Bigova Glamping šatori

Bigovo, Kotor, CG

Objekat Bigova Glamping se nalazi u Kotoru, na samo 10 km od kotorske Sat-kule. U ponudi je smeštaj pored plaže sa barom i besplatnim WiFi.

kamp ulcinj

MCM Camping

Ulcinj, CG

Kamp MCM se nalazi na Velikoj plaži u Ulcinju, na oko 8 km od Starog grada Ulcinja. Besplatan bežični internet dostupan je u celom kampu. 

kamp podgorica

Kamp Titograd

Podgorica, CG

Auto kamp Titograd se nalazi u Podgorici, na po 7 km od Turskog kupatila i Prirodnjačkog muzeja. U ponudi su sobe i mesta za kampere. 

Ribolov i kampovanje su popularne aktivnosti u prirodi u Srbiji, koje se često kombinuju u savršen odmor u prirodi. Postoji mnogo kampova u Srbiji koji se nalaze na obalama reka i jezera, koji nude izuzetno iskustvo kampovanja i ribolova.

Jedna od glavnih prednosti kampovanja i ribolova je povezivanje sa prirodom. Kampovanje na obali reke ili jezera pruža neverovatan osećaj spokoja i mira, a ribolov je aktivnost koja omogućava da se posmatraju razne vrste riba i drugih životinja u njihovom prirodnom staništu.

Zakup kampova na obalama reka i jezera takođe pruža brojne druge pogodnosti. Gosti imaju pristup brojnim sportskim aktivnostima kao što su plivanje, veslanje, vožnja kanua i ribolov. Osim toga, većina kampova ima uređene staze za šetnju i biciklizam, koje su idealne za istraživanje prirodnih lepota.

Druga prednost kampovanja i ribolova u Srbiji je raznovrsnost ribljih vrsta koje se mogu uloviti. Srbija je poznata po mnogim vrstama riba koje se mogu uloviti, uključujući šarana, soma, smuđa, belu ribu i druge. Ribolov u Srbiji takođe pruža priliku za ulov veoma velikih riba, koje će svakog ribolovca učiniti ponosnim

Kampovanje je sve popularniji vid odmora, a Srbija nudi mnogo predivnih mesta za ovu vrstu aktivnosti. Od planinskih vrhova i reka do prelepih jezera i nacionalnih parkova, Srbija je prepuna prirodnih lepota koje su idealne za kampovanje. Zakup kamp kućica i šatora je sjajna opcija za one koji traže udoban boravak u prirodi. Kamp kućice su opremljene svim neophodnim sadržajima, uključujući kuhinju, kupatilo i klimu, što znači da ne morate brinuti o opremi. Šatori su takođe sjajan izbor, naročito za one koji vole avanturu i žele da se bliže povežu sa prirodom.

Jedna od najvećih prednosti kampovanja u Srbiji je prelepa priroda koja okružuje kampove. Nacionalni parkovi kao što su Tara, Đerdap i Fruška Gora su samo neka od predivnih mesta koja vredi posetiti. Takođe, postoje mnogi kampovi koji su smešteni na obalama reka i jezera, što nudi priliku za pecanje, plivanje ili jednostavno opuštanje pored vode.

Osim toga, kampovanje je pristupačniji oblik odmora u poređenju sa nekim drugim vrstama smeštaja. Cene za zakup kamp kućica i šatora su obično znatno niže u poređenju sa hotelima i apartmanima, što čini ovaj vid odmora dostupan za širu publiku. U Srbiji postoji veliki broj kampova koji nude različite sadržaje i aktivnosti, kao što su sportski tereni, dečija igrališta i organizovani izleti u okolna mesta. Ovo je idealno za one koji žele da provedu aktivan odmor i istraže sve što Srbija ima da ponudi.

Ukratko, kampovanje u Srbiji je sjajan način da se provede odmor u prirodi, bez obzira da li preferirate udobnost kamp kućica ili avanturu šatora. Prelepa priroda i pristupačne cene su samo neke od prednosti ovog vida odmora.

kampovanje