Najbolji riblji restorani

Najbolji riblji restorani i mnogo dobrih razloga da ih posetite.

Riba je veoma važan deo zdrave ishrane. Riba i  morski plodovi su glavni izvori zdravih omega-3 masti, a takođe su bogati i drugim hranljivim materijama kao što su vitamin D i selen, sa visokim sadržajem proteina i malo zasićenih masti. Postoje jaki dokazi da konzumiranje ribe dva puta nedeljno znatno poboljšava celokupno zdravlje. Za spremanje jela od ribe i ribljih specijaliteta treba biti stručnjak a i svako od nas zaslužuje bar jedan dan odmora od kuhinje. Kako bi uživali, bili zdravi i odmorni,  pripremili smo za vas listu najboljih ribljih restorana.

Riblji restorani Srbija

sent andrea riblji restoran

Ponuda konobe Riba ribi grize rep obuhvata izvrsne specijalitete sa Mediterana: morska riba (brancin, orada, skuša, škarpina), hobotnice, lignje, paštetu od bakalara, kao i rakove, školjke, šan pjer, grdobinu, riba na roštilju začinjena maslinovim uljem ili riblji paprikaš.

„Sent Andrea“ je restoran morskih specijaliteta sa tridesetogodišnjom tradicijom, poznat po jedinstvenoj ponudi sveže jadranske ribe i plodova mora koji svakodnevno stižu pravo iz ribarskih mreža. Ovu jedinstvenu ponudu upotpunjuje prestižna lokacija na samoj obali Dunava.

sent andrea riblji restorani
svetionik klenak

Restoran Svetionik se nalazi na obali reke Save, u Klenku, izmedju Šapca i Rume.
Sa dugogodišnjim iskustvom majstori kulinarstva, po starim i proverenim receptima spremaju neodoljive riblje specijalitete.